Boliden tuottaa metalleja, joiden avulla moderni maailma toimii. Välitämme ihmisistä, ympäristöstä ja yhteiskunnasta kaikessa toiminnassamme. Kuulumme toimialan kärkeen kestävän kehityksen mukaisessa metallintuotannossa ja olemme johtavassa asemassa metallien kierrätyksessä. Pitkän kokemuksen ja parhaan mahdollisen tekniikan ansiosta kaivoksillamme ja sulatoillamme on vahva asema markkinoilla. Bolidenillä on 5 700 työntekijää Ruotsissa, Suomessa, Norjassa ja Irlannissa. Konsernin liikevaihto on 50 miljardia Ruotsin kruunua.
 
Työpaikat
Työpaikan tiedot
Hakijan tiedot
Hakemuksen tiedot
Hakemuksen esikatselu
Hakemuksen lähetys
Kesätyöntekijöitä kesälle 2019, Boliden Kokkola
Tehtävä
Kesätyöntekijä
Sijainnit
Kokkola
Haku alkaa
8.1.2019
Haku päättyy
31.3.2019
Työsuhdemuoto
Määräaikainen
Työ alkaa
2.5.2019
Työ päättyy
30.8.2019
Työsuhteen luonne
Kokoaikainen
Työpaikan kuvaus
Boliden Kokkola on Euroopan toiseksi suurin sinkkitehdas ja Kokkolan suurin teollinen työnantaja. Palveluksessamme on tällä hetkellä noin 540 eri alojen ammattilaista.

Toimimme kansainvälisillä markkinoilla ja kehitämme toimintaamme jatkuvasti alan parhaiden käytäntöjen mukaisesti.


Kesätyöpaikat, Boliden Kokkola

Boliden Kokkola on maailmanluokan sinkkitehdas: kesätöissä saat mahdollisuuden kehittää osaamistasi teollisuuden näköalapaikalla, kokeneiden ammattilaisten kanssa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia ja haastavia töitä, hyvän perehdytyksen sekä upean mahdollisuuden näyttää omaa osaamistasi. Hyvin tehty työ huomataan – jos hoidat hommasi hyvin, keskustelemme mielellämme kanssasi tulevista harjoittelujaksoista ja mahdollisuuksista esimerkiksi opinnäytetöiden tekemiseen.

Kesätyöntekijänä pääset nauttimaan myös hyvistä henkilöstöeduistamme, tuemme laajasti mm. liikuntaharrastuksia.

Kiinnostuitko – hae meille töihin!


Kesätyöt kesällä 2019
Palkkaamme tulevana kesänä noin 120 kesätyöntekijää, joista suurin osa sijoittuu tuotantoon ja kunnossapitoon. Kesätyöpaikkoja on auki myös liiketoimintaa tukevissa toiminnoissa eli laboratoriossa, IT:ssä sekä palkka- ja taloushallinnossa.

Kesätyön kesto on 3 – 4 kuukautta. Työt alkavat pääsääntöisesti toukokuun alussa ja kestävät elokuun loppuun saakka. Muutamissa tehtävissä vaaditaan B-ajokorttia.

Koulutus ja kokemus
Suosimme hakijoita, jotka opiskelevat tehtäväalueeseen liittyvillä aloilla. Tehtävästä riippuen soveltuvia koulutustaustoja ovat teknisten alojen lisäksi esimerkiksi kemia, talous ja IT, katso tarkemmat tiedot alla.

Voit olla opintopolkusi alkuvaiheessa tai kalkkiviivoilla, tulossa ensimmäiseen kesätyöpaikkaan tai laa-jentamassa kokemuksia aikaisemmilta vuosilta.

Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, aktiivisuutta ja oma-aloitteisuutta. Edellytämme kesätyöntekijöiltä 18 vuoden ikää ja suomen kielen taitoa.

Tarkemmat tiedot kesätyön sisällöstä alla:

Kesätyöt 2019 - tuotanto
Tuotannon kesätyöntekijät sijoittuvat tehtaan eri osastoille. Työ sisältää monipuolisia prosessinajoon ja prosessin huoltoon liittyviä tehtäviä, minkä lisäksi tarjolla on muutamia työnjohtajien tuuraukseen liittyviä esimiestehtäviä. Työ voi olla päivä- tai vuorotyötä.

Suosimme hakijoita, jotka opiskelevat kemiantekniikkaa, prosessitekniikkaa, konetekniikkaa tai muuta teknistä alaa.

Kesätyöt 2019 – kunnossapito
Kunnossapidon tehtävät ovat pääosin mekaanisen kunnossapidon, sähkö- ja automaatiokunnossapidon sekä varaston työntekijä- ja työnjohtotehtäviä.

Kunnossapidon tehtävänä on varmistaa prosessilaitteiden häiriötön toiminta. Kesätyöntekijät hoitavat vanhemman asentajan parina ennakkohuolto- ja vikatilauksia sekä erilaisten projektien käyttöönottoja.

Suosimme hakijoita, jotka opiskelevat kunnossapitoon liittyvillä aloilla.

Kesätyöt 2019 – laboratorio
Laboratorion kesätyöntekijät tekevät monipuolisia näytteiden hakuun, analysointiin ja raportointiin liittyviä tehtäviä. Laboratoriossa analysoidaan raaka-aine- ja tuotenäytteitä, minkä lisäksi se vastaa prosessi- ja ympäristöanalytiikasta. Käytössä on moderni laitekanta.

Suosimme hakijoita, jotka opiskelevat kemiaa tai laboratorioalaa.

Kesätyöt 2019 – taloushallinto, palkkahallinto, IT
Taloushallinnon kesätyöntekijän työt koostuvat ulkoisen laskennan tehtävistä, joihin sisältyy esimerkiksi ostolaskujen lainmukaisuuden tarkastus ja kirjaus järjestelmään. Lisäksi vastaat ostoreskontran kuukausivaihteen oikeellisuuden tarkastuksesta.

Palkkahallinnon kesätyöntekijän työt koostuvat palkanlaskentaprosessiin sisältyvistä tehtävistä. Vastaat omalta osaltasi työajanhallintajärjestelmän ylläpidosta ja tietojen varmistamisesta sekä palkanlaskennan, verojen ja maksujen oikeellisuudesta.

Tietohallinnon kesätyöntekijän työt koostuvat pääosin työasemien, oheislaitteiden sekä sovellusten asennuksesta ja ylläpidosta. Lisäksi toimit päivittäisessä käyttäjätuessa sekä muissa IT-alan tehtävissä.


Hakemukset – hae jo tänään!
Lähetä hakemus 31.3.2019 mennessä. Hakemus kannattaa lähettää heti, sillä hakemuksia käsitellään ja kesätyöntekijöitä palkataan jo hakuaikana.


Lisätietoja

Valintaprosessi pitää sisällään ensimmäistä kertaa hakeville videohaastattelun. Ennen työsopimuksen allekirjoitusta kaikille valituille tehdään terveystarkastus.

Lisätietoja kesätöistä antaa henkilöstöasiantuntija Petra Maunula, petra.maunula@boliden.com
Aikaa jäljellä